Serie A

Avancronica meciului Lazio – Milan

Sursă foto: twitter.com/

Cel mai interesant duel al serii de duminica in Serie A este partida dintre Lazio Roma si AC Milan.

Un meci intre doua aspirante la un loc in viitoarea editie a grupelor Ligii Campionilor, doua echipe despartite la ora meciului direct de un singur punct in clasament.

Miza este una asadar uriasa. Cine castiga duminica seara isi consolideaza locul patru in ierarhia din Serie A.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru meciul Lazio - Milan

Milan avea trei victorii la rand pana la partida cu Juventus, pierduta pe teren propriu etapa precedenta, cu 2-0. De cealalta parte, Lazio vine dupa 1-1 in deplasare cu Sassuolo.

Pe teren propriu Lazio are patru victorii si doua infrangeri in acest sezon, si a castigat patru din ultimele cinci dispute. Exceptie face un 0-3 cu Inter, cealalta echipa din Milano.

AC Milan a adunat opt puncte din deplasare in acest sezon, obtinand doua victorii, doua remize si fiind inivinsa de alte doua ori.

Lazio a invins-o pe Milan doar doua ori in ultimele zece meciuri directe, castigand de doua ori si pierzand de patru ori.

Milan a primit 12 din cele 16 goluri din acest sezon dupa pauza, un amanunt deloc de neglijat de catre amatorii de pariuri.

Doar intr-un singur meci Lazio nu a marcat pe teren propriu in actualul sezon, in timp ce Milan a incheiat o singura partida fara gol primit.

Redactia noastra recomanda un meci de peste 2.5 goluri la Lazio - Milan, pronostic pentru care BAUMBET ofera o cota de 1.80.

Echipele probabile

Lazio: Strakosha, Acerbi, Felipe, Radu, Patric, Parolo, Lulic, Murgia, Milinkovic-Savic, Alberto, Immobile.

AC Milan: Donnarumma, Abate, Zapata, Simic, Rodriguez, Suso, Kessie, Bakayoko, Borini, Castillejo, Cutrone.



Avancronica meciului Lazio – Milan