Serie A

Avancronica meciului Juventus - Udinese

Etapa din Serie A este deschisa, vineri seara, de duelul dintre Juventus si Udinese, doua echipe aflate in pozitii diametral opuse in clasament.

Juventus conduce autoritar prima liga italiana si are dupa 26 de etape un avans considerabil de 16 puncte ni fata principalei urmaritoare, Napoli.

Datorita acestui avans si in perspectiva returului cu Atletico Madrid din optimile Ligii Campionilor, meci in care echipa torineza este obligata sa intoarca un 0-2, antrenorul Massimiliano Allegri isi permite sa menajeze buna parte dintre titularii obisnuiti.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Juventus - Udinese

Udinese ocupa un modest loc 15 in Serie A, fiind la sapte puncte de primul loc retrogradabil. Cu toate acestea, Udinese a legat doua victorii in ultimele doua etape, 1-0 cu Chievo si 2-1 cu Bologna, ambele pe teren propriu.

Echipa friulana are al patrulea cel mai slab atac din Serie A, cu doar 21 de goluri marcate, in timp ce Juventus are cele mai multe goluri inscrise (55).

Juventus este singura echipa neinvinsa pe teren propriu in actualul sezon din Italia, avand 11 victorii din 13 meciuri.

Udinese are o singura victorie in deplasare si alte patru rezultate de egalitate din 11 partide disputate. Doar opt goluri a marcat Udinese pe teren strain in acest sezon.

In 16 din ultimele 20 de meciuri pe teren propriu Udinese a marcat cel putin doua goluri.

Udinese n-a condus niciodata la pauza in cele 11 meciuri disputate pana acum in deplasare.

Ultima oara cand Udinese a castigat in fata Batranei Doamne la Torino s-a intamplat in 23 august 2015, cu 1-0. De atunci, au fost cinci victorii pentru Juventus si un singur egal, in martie 2017.



Avancronica meciului Juventus - Udinese