La Liga

Spaniolii au impacat si capra si varza. Messi, cel mai bun. Ronaldo, cel mai valoros

Cand ai doi jucatori de talia lui Lionel Messi si Cristiano Ronaldo este foarte greu sa te decizi care dintre acestia merita sa ia crema dupa un sezon 2012/2013 de fotbal spectacol.

Asa ca spaniolii de la LFP, echivalentul Ligii Profesioniste de Fotbal de la ei, au inventat doua distinctii care sa nu supere pe nimeni si toata lumea sa fie impacata.

Astfel, Messi a fost desemnat cel mai bun jucator si atacant din Primera Division, iar Ronaldo a fost premiat la categoria cel mai valoros jucator.

Messi nu a fost prezent la evenimentul gazduit de Hotelul Auditorium din Madrid, fiind in tara natala unde se recupereaza dupa o accidentare.

Cu toate acestea, Messi a transmis un mesaj video: "Multumesc tuturor jucatorilor pentru acest premiu si este o mandrie sa il primesc".

La randul sau, Ronaldo, prezent la gala, a primit trofeul din mana ministrul spaniol al Educatiei, Culturii si Sportuli.

"Este o onoare si un privilegiu sa primesc acest premiu. Le multumesc colegilor mei, oamenilor din viata mea, familiei si prietenilor. Sunt aici, la Real Madrid, pentru a incerca sa castig cat mai multe premii la nivel colectiv si individual", a spus Ronaldo.



Spaniolii au impacat si capra si varza. Messi, cel mai bun. Ronaldo, cel mai valoros