La Liga

Real Madrid învinge Barcelona în El Clasico, după ce a fost condusă de două ori pe propriul teren

Sursă foto: https://twitter.com/realmadrid/

Liderul din La Liga ajunge la 11 puncte după victoria scor 3-2 obținută, duminică seara, în derby-ul cu rivala istorică FC Barcelona.

Echipa catalană a deschis scorul prin fundașul Andreas Christensen în minutul 6, după o fază fixă de la colțul terenului.

Zece minute mai târziu Real Madrid obținea ușor o lovitură de la 11 metri la căderea lui Lucas Vazquez în duel cu Joao Cancelo.

Brazilianul Vinicius jr. a transformat pentru 1-1 cu o execuție în forță.

Barcelona a mai trecut o dată la conducere după reușita lui Fermin Lopez din minutul 68, însă nu a fost de ajuns pentru ca echipa lui Xavi să obțină victoria pe noul Santiago Bernabeu.

Real Madrid a restabilit egalitatea prin Lucas Vazquez, jucător care l-a surprins pe Cancelo încă o dată și a finalizat din interiorul careului dintr-o pasă venită de pe flancul stâng.

În primul dintre cele cinci minute de prelungire englezul Jude Bellingham a marcat golul victorie pentru Real Madrid cu o execuție sub bară din interiorul suprafeței de pedeapsă.

Este a treia victorie pentru Real Madrid sezonul acesta contra rivalei din Catalunia, a doua în campionat, după succesul din tur și izbânda din finala Supercupei Spaniei.

Cu șase etape rămase de disputat până la finalul sezonului Real Madrid are un avans de 11 puncte în fața rivalei Barcelona în fruntea clasamentului din La Liga, echipa lui Carlo Ancelotti fiind foarte aproape de al 36-lea titlu din istorie.



Real Madrid învinge Barcelona în El Clasico, după ce a fost condusă de două ori pe propriul teren