La Liga

Real Madrid castiga Supercupa Spaniei dupa un meci nebun

Real Madrid a câstigat, miercuri seara, Supercupa Spaniei dupa ce s-a impus în returul cu FC Barcelona cu scorul de 2-1. Madrilenii au pierdut prima mansa cu 2-3, însa câstiga trofeul datorita golurilor mai multe marcate în deplasare.

Desi a avut cel mai slab de sezon din ultimii ani, Real Madrid a pornit ca din pusca în returul cu FC Barcelona.
 
Poarta lui Valdés a fost asaltata înca din primele minute, însa Higuain s-a pierdut în centrul careului si a tras slab în minutul 7.
 
Patru minute mai târziu, argentinianul nu a mai iertat si l-a învins pe Valdés dupa o gafa de proportii a lui Mascherano, care a dat pe lânga minge.
 
Forma buna a Realului a continuat, iar Ronaldo a punctat si el, în minutul 19, la capatul unei actiuni de senzatie, în care l-a umilit pe Pique cu un lob reusit cu calcâiul.
 
Madrilenii au avut sansa de a închide meciul în minutul 22, când Higuain a ratat din nou singur cu portarul, însa Valdés a avut o interventie excelenta.
 
Barcelona, ramasa în inferioritate numerica din minutul 28, dupa eliminarea lui Adriano, a intrat doar cu un handicap de un gol la pauza.
 
Messi a marcat în minutul 45 un gol superb din lovitura libera si a tinut Barcelona în viata.
 
În partea secunda, Real Madrid a mai redus din elan, dar chiar si asa Khedira a avut o sansa uriasa de a face 3-1, iar Higuain a trimis si el în bara!
 
În schimb, Messi a fost tinut la respect, dar Pedro a fost aproape de a-l învinge pe Casillas, însa portarul madrilenilor a prins o zi mare si a contribuit la câstigarea trofeului.
 
Finalul meciului l-a prins pe teren si pe Luka Modrici, croatul bifând 10 minute la debutul pentru Real Madrid.



Real Madrid castiga Supercupa Spaniei dupa un meci nebun