La Liga

Messi are mentalitate de campion

Atacantul argentinian Lionel Messi demonstreaza ca pentru a fi un fotbalist mare nu ai nevoie numai de o tehnica buna pe terenul de fotbal, ci si de o minte stralucita in a intelege fenomenul in ansamblu.

Cel mai bun fotbalist al planetei spune ca, in pofida avansului urias pe care FC Barcelona il are in fruntea clasamentului din Primera Division, echipa nu trebuie sa se relaxeze pentru ca o echipa ca Real Madrid nu poate fi niciodata scoasa din calcule.

"Obtinerea titlului depinde doar de noi gratie avantajului pe care il avem. Aztim ca Atletico este o mare echipa, iar pe Real Madrid nu putem niciodata sa o scoatem din calcule pentru ca vor lupta pana la finalul sezonului", a declarat Messi pentru site-ul FIFA.

Recent castigator al Balonului de Aur pentru al patrulea an consecutiv, Messi a mai spus ca nu exista nicio diferenta intre Pep Guardiola si Tito Vilanova in ceea ce priveste maniera de pregatire a meciurilor.

"Ceea ce s-a schimbat este personalitatea, cei doi fiind diferiti in raportul cu grupul", a adaugat Messi.

Starul Barcelonei are sansa, miercuri seara, in meciul de Cupa Spaniei cu Malaga sa egaleze recordul lui Ronaldo din sezonul 1996/1997, cand atacantul brazilian a marcat in zece meciuri la rand pentru echipa blaugrana.



Messi are mentalitate de campion