La Liga

Masura radicala contra celui care a aruncat banana spre Alves

Clubul Villarreal l-a depistat pe suporterul rasist care a aruncat o banana spre Dani Alves in meciul cu FC Barcelona si a luat masuri radicale.

Gruparea spaniola a anunat marti ca l-a localizat pe individul care a aruncat cu o banana pe teren, mancata de Dani Alves inainte sa execute un corner.

Villarreal a actionat imediat si a anuntat ca suporterul are accesul interzis pe viata pe stadion. Clubul a trimis si un cumunicat de presa.

"Villarreal doreste sa anunte ca respinge profund si regreta incidentul petrecut in meciul cu FC Barcelona, in care un suporter a aruncat un obiect pe terenul de joc, pe El Madrigal. Multumita fortelor de securitate si colaborarii inestimabile a galeriei galbene, clubul l-a gasit pe autor si a decis sa ii retraga carnetul de abonat si sa ii interzica pe viata accesul pe stadion. Astfel, Villarreal doreste sa isi manifeste respectul pentru egalitate, sportivitate si joc curat atat pe teren, cat si in afara lui, respingand orice act care poate veni contra acestor principii, cum ar fi cele de violenta, discriminare, rasism sau xenofobie".Masura radicala contra celui care a aruncat banana spre Alves