La Liga

Florentino Perez: "Nu il platim pe Bale cu credit"

Florentino Perez a sustinut o conferinta de presa in care a prezentat ultimele noutati de la Real Madrid, unele dintre ele foarte interesante. Declaratiile sale pot fi de asemenea o lectie pentru oamenii de fotbal din Romania.

Perez a anuntat ca Real isi va construi un nou stadion care va costa "intre 300 si 400 de milioane de euro, iar in saptamanile urmatoare se va decide proiectul castigator".

El a comentat si declaratiile lui Pique, care spusese recent ca Gareth Bale, cel mai scump transfer din istoria fotbalului, ar fi platit de Real Madrid cu ajutorul unui credit bancar. "Nu este adevarat ce a spus Pique. El este un baiat bun, insa nu trebuie luata in serios aceasta afirmatie".

Perez a vorbit si despre plecarea lui Ozil, afirmand ca "atat el cat si anturajul sau au dorit sa plece".

El a avut cuvinte bune si despre Jose Mourinho: "Era nevoie de un cutit infipt in masa ca sa rupi situatia sportiva buna a Barcelonei. Si asta a reusit Mourinho. Ne-a ajutat mult, echipa a progresat cu el si mai ales in Europa am avut un avans important".

Daca eram in fotbalul romanesc si se atingeau subiecte similare cu oameni autohtoni, iar declaratiile ar fi fost date de un presedinte de club autohton, discursul nu ar fi fost cu siguranta acelasi. Presedintii de club din Romania ar trebui sa ia lectii despre cum se trateaza in strainatate subiecte delicate si, de asemenea, cum un presedinte de club raspunde in fata suporterilor.



Florentino Perez: "Nu il platim pe Bale cu credit"