La Liga

FC Barcelona castiga El Clasico si se desprinde la patru puncte de Real Madrid (video)

Un nou episod in El Clasico, marele derby al fotbalului spaniol, a fost castigat duminica seara de FC Barcelona, cu 2-1 pe teren propriu, in fata rivalei istorice Real Madrid.

Fundasul Jeremy Mathieu cu o lovitura de cap in prima repriza dupa o centrare din lovitura libera a deschis scorul (video), iar Luis Suarez a marcat golul victoriei formatiei blaugrana in partea secunda (video).

De la Ramon Alberto Villaverde in 1960 un uruguayan nu mai marcase in El Clasico.

Cristiano Ronaldo a inscris pentru 1-1 in minutul 30 (video), dar echipa pregataita de Carlo Ancelotti nu a mai jucat nimic in partea secunda si a incheiat partida fara sa se mai apropie de poarta aparata de Claudio Bravo.

Pentru CR7 a fost al 15-lea gol marcat in El Clasico, in toate competitiile, reusita care-l plaseaza pe portughez la egalitate cu Raul Gonzalez, dar in spatele lui Lionel Messi (21) sau Alfredo Di Stefano (18).

La 1-1 Real Madrid a avut un gol anulat pentru offside la Gareth Bale (video).

Dincolo de succesul de prestigiu, victoria obtinuta de Barcelona cantareste enorm in economia campionatului, echipa pregatita de Luis Enrique distantandu-se la patru puncte in fruntea clasamentului din Primera Division.



FC Barcelona castiga El Clasico si se desprinde la patru puncte de Real Madrid (video)