La Liga

Cel mai bun jucator de fotbal al planetei, acuzat ca se dopeaza

Leo Messi este acuzat de presa din Spania ca se dopeaza. Starul Barcelonei a fost singurul care la finalul meciului din weekend a trebuit sa se supuna unor teste suplimetare contra dopajului.

Barcelona a invins-o duminica pe Espanyol cu 5-1, iar Messi a reusit un hat-trick, al 21-lea al carierei, ocazie cu care a depasit si borna de 400 de goluri.

Dupa meci, Messi a fost supus unor teste antidoping suplimentare. Chiar el a recunoscut. "Dintre cei cinci jucatori care au fost testati, doar eu am dat probe suplimentare de urina si sange", a afirmat argentinianul.

Presa din Spania face deja scenarii. Jurnalistii iberici noteaza ca "Barcelona l-a angajat pe fostul doctor al lui Lance Armstrong. Nu trebuie uitat ca doi dintre cei trei doctori pe care i-a avut Messi au fost prinsi ca foloseau substante interzise in alte ocazii. Conducerea UEFA si a Federatiei din Spania trebuie sa isi dea demisia pentru ca il acopera pe Messi si ascund un caz care trebuie redeschis. Barcelona ar trebui sa ramana fara titlurile de campioana."



Cel mai bun jucator de fotbal al planetei, acuzat ca se dopeaza