La Liga

Barcelona spulbera Real Madrid in El Clasico

Victorie categorica obtinuta de FC Barcelona, sambata seara, in fata rivalei istorice Real Madrid chiar in fieful acesteia.

Un 4-0 pentru catalani care nu va fi uitat prea curand de intreaga suflare madrilena si un rezultat obtinut in conditiile in care starul Lionel Messi a intrat cand tabela de pe Bernabeu arata deja 3-0.

Barcelona a dominat categoric primele 45 de minute si la pauza tabela arata doar 2-0 pentru echipa balugrana, spunem doar pentru nu s-ar fi suparat nimeni pentru un scor mai mare.

Luis Suarez a deschis scorul din pasa lui Sergi Roberto cu un sut pe jos din interiorul careului. Era minutul 11. Cu sase minute inaintea pauzei Neymar a majorat avantajul oaspetilor cu un sut la coltul scurt dupa o faza lucrata superb de Iniesta.

Rolurile s-au inversat la opt minute dupa pauza, cand Neymar a lasat mingea cu calcaiul pentru venirea in viteza a lui Iniesta si mijlocasul spaniol a scuturat plasa cu un sut puternic la vinclu.

Luis Suarez a inchis tabela cu un sfert de ora inaintea finalului partidei. Uruguayanul a pornit de la limita offside-ului si a saltat mingea peste portarul advers.

Real Madrid a ramas in zece jucatori dupa eliminarea suferita de Isco in minutul 84.

Barcelona s-a distantat la sase puncte in fata celor de la Real Madrid dupa acest rezultat, catalanii avand in acest moment 30 de puncte.



Barcelona spulbera Real Madrid in El Clasico