La Liga

Barcelona, scor fluviu cu Deportivo. Real Madrid depaseste suta de goluri

Favoritele au castigat miercuri seara in Primera Division si cu patru etape inaintea finalului de sezon Barcelona, Atletico si Real Madrid raman despartite de un singur punct.

Catalanii au razbunat pe El Riazor din La Coruna toate esecurile din ultima perioada si a administrat un categoric 8-0 celor de la Deportivo.

Patru dintre goluri au fost marcate de Luis Suarez, jucator care a contribuit la sapte din cele opt reusite ale formatiei sale. Pe langa cele patru goluri, Suarez a pasat decisiv la alte trei goluri. Doar la reusita de 7-0 a lui Bartra n-a avut nicio contributie.

Celelalte reusite ale catalanilor au fost aduse de Rakitic, Messi si Neymar, iar Barcelona ajunge la 96 de goluri marcate in acest sezon.

Real Madrid a depasit suta de goluri dupa 3-0 pe teren propriu cu Villarreal, ajungand la cota 101. Este pentru al saptelea sezon la rand cand Real Madrid marcheaza peste o suta de goluri intr-un sezon.

Interesant este ca Real Madrid si-a descoperit pofta pentru gol dupa transferul lui Cristiano Ronaldo, acesta fiind in lot in toate sezoanele in care Real a marcat peste 100 de goluri. Pana la venirea lui CR7 pe Bernabeu o singura data madrilenii marcasera peste suta de goluri intr-un sezon (1989/90).

Atletico Madrid, asa cum ne-a obisnuit, nu marcheaza mult, dar isi mentine eficacitatea adusa la rand de arta in mandatul lui Diego Simeone. Victorie scurta pentru madrileni in deplasarea cu Athletic Bilbao, unicul gol fiind marcat de Fernando Torres in prima repriza.



Barcelona, scor fluviu cu Deportivo. Real Madrid depaseste suta de goluri