Liga 1

Viitorul o umileste pe Dinamo in Stefan cel Mare

Sursă foto: facebook.com/AcademiaHagi

Campioana Viitorul s-a impus cu un neverosimil 4-0 (2-0) in fata lui Dinamo chiar pe terenul formatiei bucurestene, luni seara, in ultima partida din etapa a 16-a a Ligii 1 Betano. Meciul a fost live text aici.

Un succes fara drept de apel pentru echipa echipa lui Gheorghe Hagi in fata unui adversar care n-a jucat practic nimic.

O infrangere care o lasa pe Dinamo in afara locurilor de playoff, la trei puncte distanta de Astra Giurgiu, ocupanta locului sase in clasament, si la egalitate cu alte doua echipe, ACS Poli Timisoara si CSM Poli Iasi.

Chitu a deschis scorul in minutul 8 dupa o patrundere personala la pasa lunga trimisa de Tucudean. Finalizare la coltul lung pentru al treilea gol marcat de Chitu in aceasta editie de campionat.

Portarul oaspetilor Rimniceanu se opunea in minutul 18 egalarii la sutul lui Costache cu o parada de zile mari. O interventie care s-a dovedit pana la urma decisiva in economia partidei.

Ionut Negoita isi face praf jucatorii: "Au numai fite in cap si se cred fotbalisti"

Minutul 22 a adus golul al doilea pentru Viitorul dupa o faza creata de Nooijer in flancul stang si finalizata de Tucudean cu o reluare din interiorul careului. A opta reusita pentru atacantul care a fost aproape de o despartire de Viitorul la inceputul sezonului.

Pana la pauza Viitorul a mai ratat alte doua ocazii mari prin Tiru in minutul 33 si prin Ganea in minutul 45.

La sapte minute dupa reluarea jocului Eric de Oliveira a rasucit cutitul in rana sangeranda a lui Dinamo cu un gol dupa un alt contraatac in mare viteza.

Acelasi Eric a ratat dubla in minutul 70 cu un sut care sters bara, dupa care Vina a inchis tabela dupa un alt contraatac devastator.

Caseta tehnica

Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Dudea (Nica '46), S. Filip - Nascimento (Şerban '58), Anton - Hanca (Bokila '46), Costache, Salomao - Nemec. Antrenor: Vasile Miriuţă

FC Viitorul: Râmniceanu - D. Lopez (Horj '75), Ţîru, Hodorogea, De Nooijer - Cicâldău, Mladen, Cr. Ganea (Măţan '81) - Chiţu, Ţucudean, Eric (Vână '75). Antrenor: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: Filip '69, Salomao '72, Anton '76, Nica '90 / De Nooijer '17

Meciul a fost arbitrat de Marius Avram.



Viitorul o umileste pe Dinamo in Stefan cel Mare