Dinamo

Ionut Negoita isi face praf jucatorii: "Au numai fite in cap si se cred fotbalisti"

Finantatorul lui Dinamo, Ionut Negoita, a reactionat dur la adresa jucatorilor sai dupa infrangerea rusinoasa suferita pe teren propriu cu Viitorul scor 0-4.

"Nu inteleg reactia suporterilor. Pana la urma ce vor de la mine? Am fost si sunt o persoana destul de bine intentionata. Nu joc eu fotbal. Am facut eforturi foarte mari si am salvat Dinamo. Am un minus foarte mare si am facut o greseala, ca am intrat in aceasta poveste. Nu eram personajul potrivit, cu toate ca am fost avertizat ca voi fi injurat pe banii mei, dar nu asta ar fi problema. Suporterii au dreptul sa faca si sa spuna ce voi", a spus Negoita la Digi Sport.

"Anul acesta avem cel mai mare buget pe care l-am avut de cand sunt la Dinamo si cred ca jocul ar fi trebuit sa fie pe masura. De ce nu merge jocul? Pentru ca am fost prea baiat bun si salariile au fost intotdeauna pe primul loc. La fotbal am facut la fel. Pe langa salariile la zi, toti au masini Honda, au case. Unii dintre ei n-au bun simt si nu sunt profesionisti. Toti asteptam dupa Filip si speram ca va fi fotbalist. N-are nicio treaba si am incercat sa fiu rezonabil, dar ce s-a spus despre el in noaptea aceea la Piatra Neamt este adevarat. Adica au facut betie pana dimineata si ne miram de ce pica din picioare, au entorse si cad din picioare. I-am dublat salariu lui si lui Hanca, i-am dat apartament cu trei camere ca avea cu doua si naste sotia. In schimb fotbal nu mai joaca baietii acestia, se cred foarte importanti, au fite in cap de mari fotbalisti, dar pana la urma imaginile vorbesc de la sine", a mai spus Negoita.

Vrea sa plece

"Caut solutia de a gasi pe cineva si nu de ieri, de azi. Sper ca cineva sa vina mai motivat. Eu am obosit deja. Sunt singur, am facut foarte multe lucruri. Am renovat la Saftica un cantonament de patru stele. Putini au in Liga 1 ce avem noi, inca vreo 2-3 cluburi", este concluzia lui Negoita.

In plus, Negoita mai spune ca jucatorii care au calcat pe bec vor fi amendati cu 3000 de euro si vor fi deposedati de masinile primite din partea clubului.



Ionut Negoita isi face praf jucatorii: "Au numai fite in cap si se cred fotbalisti"