U Cluj

U Cluj a luat licenta la TAS

Universitatea Cluj va evolua si sezonul viitor in Liga 1 dupa ce TAS a decis ca formatia ardeleana poate primi licenta pentru a continua in prima divizie. Clujenii au castigat astfel batalia cu Federatia Romana de Fotbal, care aici in Romania nu le-au acordat abuziv viza pentru 2013/2014.

"TAS ne-a dat licenta, dar nu ar fi trebuit sa se ajunga aici", a spus Ionel Ganea, antrenorul Sepcilor Rosii la Digi Sport.

"Federatia ar fi trebuit sa aiba mai multa rabdare cu noi. Toata situatia s-a creat din cauza jucadecatorulu sindic si a diferentei intre legea sportiva si legea insolventei din Romania", a mai spus Ganea.

Decizia TAS va fi consfintita de Comitetul Executiv programat sambata dimineata la Casa Fotbalului.

Oficial, numarul de echipe din Liga 1 va fi anuntat sambata in cadrul sedinte Comitetului Executiv al FRF.

Cele 16 echipe agreate la acest moment sunt: Steaua, Pandurii, Petrolul, Astra, Vaslui, Dinamo, Brasov, CFR Cluj, Gaz Metan, Otelul, Viitorul, Ceahlaul, Botosani, Sageata, Corona si Timisoara. U Cluj, care a primit licenta la TAS, urmeaza a fi reprimita sambata.

A 18-a echipa se va alege dintre cele retrogradate, dar Rapidul ar putea avea un avantaj fiind singura ramasa ca retrogradata din cauza licentei.



U Cluj a luat licenta la TAS