U Cluj

Neagoe ii bate obrazul lui Dica: “Sa fim oameni inainte de a fi antrenori. E a doua oara cand mi se intampla asta”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCUCluj/

U Cluj a castigat duelul cu FCSB in etapa a 16-a, iar antrenorul Eugen Neagoe spune ca echipa sa a facut un meci “aproape de perfectiune”.

Tehnicianul Sepcilor Rosii a vorbit despre meciul de pe Cluj Arena si despre obrazul pe care l-a batut in directia omologului sau de pe banca FCSB.

“As vrea sa felicit arbitrajul, cred ca a fost impecabil, chiar daca am avut acea eliminare. O greseala mare a capitanului nostru, a lui Romario. Am facut un joc aproape de perfectiune. Pana la eliminare am controlat in totalitate jocul. Ei nu si-au creat nicio ocazie pana in acel moment. Am ramas in zece oameni, dar si asa ne-am creat ocazii. Cred ca mai puteam marca, cu usurinta, inca cinci goluri.

“Am avut in Thiam un jucator formidabil, de asta l-am si mutat in centrul atacului. E primul joc in care il folosesc atacant central. Stiam ca fundasii centrali ai FCSB-ului sunt masivi. Baietii au facut un joc formidabil si sunt mandru de ei. Acest oras merita ca U Cluj sa devina o echipa puternica. Va promit ca va arata mai bine.

“Cred ca antrenorii trebuie sa se respecte si sa dea mana chiar daca pierzi. In aceasta seara antrenorul FCSB-ului a plecat de pe banca fara sa salute. Inainte de a fi antrenori, cred ca ar trebui sa fim oameni. E a doua oara cand mi se intampla. Mi s-a mai intamplat cu acel baiat care a antrenat Craiova si care acum are probleme. E vorba de Mangia.

“Am fost putin suparat, deranjat, de toate comentariile care au fost dupa meciul cu CFR. Noi am aratat chiar bine, am avut posesie 59%, i-am dominat la toate capitolele, dar diferenta a fost facuta de acel penalty", a declarat Eugen Neagoe dupa meciul cu FCSB.



Neagoe ii bate obrazul lui Dica: “Sa fim oameni inainte de a fi antrenori. E a doua oara cand mi se intampla asta”