U Cluj

Lobont isi incepe cariera de antrenor principal

Sursă foto: facebook.com/FCUCluj

FC Universitatea Cluj și Bogdan Lobonț au ajuns la un acord, urmând ca fostul internațional să ocupe postul de antrenor principal al Sepcilor Rosii începând cu 1 ianuarie 2019, anunta gruparea ardeleana pe site-ul oficial.

Aceasta va fi prima experiență ca tehnician a omului care a strâns 86 de selecții în tricoul primei reprezentative de fotbal a României, pentru care a bifat două turnee finale de Campionat European, EURO 2000, respectiv EURO 2008.

Pe lângă rolul de antrenor principal al primei echipe, Bogdan Lobonţ va superviza și activitatea Academiei de Copii și Juniori, unde va fi implementat un model similar cu cel întâlnit la marile cluburi europene.

Lobonț și-a încheiat cariera de fotbalist în vara acestui an, în tricoul italienilor de la AS Roma, echipă pentru care a evoluat timp de nouă ani, iar de-a lungul carierei a mai evoluat, pe rând, pentru Corvinul Hunedoara, Rapid București, Ajax Amsterdam, Dinamo București și AC Fiorentina.Lobont isi incepe cariera de antrenor principal