Liga 1

Poker reusit de Tucudean in meciul cu CSM Poli Iasi

Sursă foto: facebook.com/AcademiaHagi

George Tucudean a marcat patru goluri in victoria obtinuta de Viitorul, scor 5-2, in fata celor de la CSM Poli Iasi, sambata seara, intr-un meci din ultima etapa a turului de campionat. Meciul a fost live text aici.

Trei ocazii mari de gol a irosit Tucudean singur cu portarul in debutul meciului de la Ovidiu inainte de a deschide scorul in minutul 16.

Vina si Ganea au creata faza in partea stanga a terenului, iar fundasul stanga al celor de la Viitorul a centrat in forta pentru reluarea lui Tucudean.

Dupa doar doua minute, la prima actiune ofensiva din meci, cei de la CSM Poli Iasi reuseau egalarea pe contraatac prin Platini la o eroare defensiva din partea lui Tiru.

A fost un simplu foc de paie pentru ca pana la pauza Viitorul a perforat de alte trei ori poarta adversa. Tucudean si-a completat hattrick-ul in minutele 39 si 42, iar Chitu a stabilit scorul pauzei, 4-1.

La reluare, in minutul 51, Tucudean si-a completat pokerul cu o minge peste portarul Kelava iesit in intampinare.

Iesenii au redus din diferenta prin Jo Santos in minutul 70, acelasi jucator ratand singur cu portarul in minutul 86 dupa o faza creata de Kizito cu plecare din propria jumatate de teren.

Caseta tehnica

Viitorul: Râmniceanu - Dani Lopez, Ţâru, Horj (Hodorogea '75), Cr. Ganea - Cicâldău, Mladen (Băluţă '62), Vână - A. Chiţu, Eric, Ţucudean (Dumitrescu '62). Antrenor: Gheorghe Hagi

CSM Poli Iaşi: Kelava - Bosoi, Moisi, Bădic, Sin - Qaka (Vremea '46), P. Mendes (Panţîru '80) - Kizito, Platini , Jo Santos - Cisse (Ştefănescu '46). Antrenor: Flavius Stoican

Cartonaşe galbene: Ţîru '13, Mladen '59 /

Meciul a fost arbitrat de George Rădulescu.



Poker reusit de Tucudean in meciul cu CSM Poli Iasi