Jiul Petrosani

Sdrobis: "Universitatea nu a respectat termenul de plata impus in cazul Badoiu"

Managerul general al echipei Jiul Petrosani, Ioan Sdrobis, a declarat, marti, ca gruparea Universitatea Craiova nu a platit cei 180.000 de euro reprezentand suma ce trebuie returnata de craioveni in cazul Badoiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Deocamdata nu am primit niciun ban. Probabil ca cei de la Craiova trag de timp pana le expira toate termenele", a spus Sdrobis.

Universitatea Craiova ar fi trebuit sa achite suma de 180.000 de euro la 26 mai, lucru care nu s-a intamplat. In consecinta, Jiul a cerut LPF ca Universitatea Craiova sa nu mai aiba dreptul la transferuri si sa nu fie programata in nicio competitie pana la achitarea integrala a datoriei.

Curtea de Arbitraj pentru Fotbal din cadrul FRF a reanalizat in aprilie litigiul dintre gruparile Universitatea Craiova si Jiul Petrosani privind transferul jucatorului Alexandru Badoiu, de la Jiul la Poli Timisoara, si a decis ca gruparea hunedoreana nu are nicio datorie fata de clubul craiovean. Curtea de Arbitraj pentru Fotbal a admis, astfel, cererea de revizuire inaintata de Jiul Petrosani si a modificat in totalitate o hotarare dictata tot de CAF pe 13 decembrie 2006, in sensul ca "a respins recursul formulat de Universitatea Craiova si a mentinut decizia Comisiei de Apel, care a decis ca Jiul Petrosani nu are nicio datorie financiara catre gruparea craioveana in cazul transferului jucatorului Alexandru Badoiu". In martie, gruparea Jiul Petrosani fusese obligata, printr-o decizie a Comisiei pentru Statutul Jucatorului din cadrul FRF, sa achite suma de 150.000 de dolari plus TVA clubului Universitatea Craiova, reprezentand 25 la suta din transferul jucatorului Alexandru Badoiu de la Jiul la Poli Timisoara. In caz contrar, gruparea Jiul Petrosani risca sa nu fie programata la partida cu Poli Iasi, din etapa a XXII-a a Ligii I.

Pe de alta parte, jucatorul Constantin Draghici a revenit la echipa din Vale. "Ramane la decizia antrenorului daca va avea sau nu nevoie de serviciile acestui jucator. Oricum un lucru e sigur daca jucatorii pe care i-am adus in aceasta vara nu vor muri pe teren nu si vor da sufletul pentru echipa nu mai avem ce discuta" a completat Sdrobis.

Acesta a mai afirmat ca jucatorul Mihai Lungan a primit o hartie la mana prin care este instiintat ca va trebui sa-si caute o alta echipa. "Din cate stiu eu Ramnicu Valcea s-a interesat de serviciile lui, dar pana acum nu este nimic sigur", a completat managerul hunedorean.

Mediafax



Sdrobis: "Universitatea nu a respectat termenul de plata impus in cazul Badoiu"