Jiul Petrosani

Alin Abuzatoaei si Bogdan Roiu sunt aproape de a semna cu Steaua

Managerul general al Jiului, Ioan Sdrobis, a declarat, marti, pentru Onlinesport, ca fotbalistii Alin Abuzatoaei si Bogdan Roiu au sanse mari sa semneze cu Steaua Bucuresti, discutiile dintre cele doua cluburi fiind in curs de finalizare.
"Cei doi au fost monitorizati de mai multa vreme de oficialii Stelei si acum suntem la stadiul de a reusi aceste transferuri. Sunt doi baieti foarte buni si merita sa ajunga la un nivel mare. Transferurile sunt in curs de finalizare", a spus Sdrobis.

Conform declaratiilor lui Adrian Ilie, managerul sportiv al Stelei, cei doi vor fi achizitionati pentru echipa a doua a clubului, iar in cazul in care vor demonstra ca au valoare atunci vor fi promovati la echipa pregatita in prezent de Marius Lacatus.

Nascut pe 6 martie 1989, Bogdan Roiu (1,83 m si 72 kg) a fost achizitionat de Jiul in urma cu sase luni de la TIM Giroc Timisoara, iar in turul campionatului a fost folosit in 13 partide, unde a reusit sa inscrie si un gol. Celalalt jucator vizat de oficialii Stelei pentru un transfer este atacantul Alin Abuzatoaei, nascut pe 24 noiembrie 1989, transferat vara trecuta de la Rulmentul Barlad. Din cauza unei accidentari, Abuzatoaei (1,77 m si 63 kg) a evoluat in doar trei jocuri pentru formatia petrosaneana.


Alin Abuzatoaei si Bogdan Roiu sunt aproape de a semna cu Steaua