Jiul Petrosani

Jiul Petrosani ar putea sa se retraga din campionat

Vicepresedintele FC Jiul Petrosani, George George, a declarat, sambata, agentiei MEDIAFAX, ca echipa ar putea sa nu se prezinte la startul returului si sa se retraga din campionat din cauza datoriilor pe care patronul clubului, Alin Simota, le are fata de jucatori.

"Datoriile clubului fata de cei treisprezece jucatori care au devenit liberi de contract se ridica la 128.000 de euro. Între patronul Alin Simota si primarul Iacob Ridzi au fost multe discutii pe aceasta tema si nu s-a ajuns la nicio concluzie. Sunt sanse mari ca Jiul sa nu se prezinte la startul returului”, a spus George.

George George a precizat ca si ceilalti doisprezece fotbalisti din lotul echipei Jiul Petrosani au depus memorii, iar o parte dintre cei treisprezece care au devenit jucãtori liberi de contract sunt dispusi sa joace din nou pentru Jiul Petrosani si sa accepte salariul de 1500 de lei pe luna, atât cât a propus initial patronul Alin Simota, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Treisprezece jucatori au fost declarati liberi de contract de catre Comisia pentru Statutul Jucatorului din cadrul Federatiei Române de Fotbal, dupa ce au depus memorii din cauza datoriilor pe care clubul Jiul Petrosani le avea fata de acestia.

Mediafax



Jiul Petrosani ar putea sa se retraga din campionat