Jiul Petrosani

Jucatorii echipei Jiul, deranjati de salariul mare al lui Ionut Lutu

Jucatorii echipei Jiul Petrosani s-au aratat deranjati de salariul mare pe care il are colegul lor, mijlocasul Ionut Lutu, transferat de conducerea divizionarei secunde in luna septembrie a anului trecut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Fotbalistii originari din Valea Jiului se considera nedreptatiti de faptul ca primesc mai putini bani decat jucatorii transferati. Un exemplu este Ionut Lutu pentru a carui semnatura patronul Alin Simota a platit 16.000 de euro.

"Nu este corect fata de noi, ceilalti jucatori, care ducem greul la echipa si mai suntem nascuti si in Vale", a spus un jucator, care nu a dorit sa-si dezvaluie identitatea.

Acelasi lucru este valabil si la clubul Minerul Lupeni, acolo unde Adrian Campeanu, fost capitan de echipa care a evoluat in 15 partide in tur din 17 posibile, are unul dintre cele mai mici contracte. Acesta are un salariu lunar de aproximativ 1.400 de lei. Conducerea gruparii a promis ca va remedia situatia si nu se va mai intampla ca la Lupeni sa fie adusi jucatori cu contracte mari.

"Vom lua din salariile celor care au stat degeaba si le vom da celor care au muncit", a precizat presedintele Cornel Resmerita.

Oficialul gruparii din Liga a II-a a mai afirmat ca se bazeaza pe cuplul de antrenori Petre Gigiu - Iosif Rus pentru salvarea de la retrogradare in acest sezon. "Sunt antrenorii pe care deocamdata ne bazam si in returul campionatului", a adaugat Resmerita.

Mediafax



Jucatorii echipei Jiul, deranjati de salariul mare al lui Ionut Lutu