Jiul Petrosani

Sdrobis s-a plictisit de antrenorat

Managerul general al clubului Jiul Petrosani, Ioan Sdrobis, a declarat ca finantatorul Alin Simota i-a propus de multe ori sa-l inlocuiasca pe Marin Tudorache in functia de antrenor principal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"In fiecare zi patronul ma roaga sa revin pe banca, dar l-am refuzat. Gata, imi ajung 30 de ani de antrenorat, acum ii las pe altii sa arate ce pot. I-am spus ca nu ma intereseaza aceasta functie, ma intereseaza ca Jiul sa-si formeze o echipa omogena si sa ne facem baremul", a spus Sdrobis.

Ioan Sdrobis i-a avertizat atat pe jucatori cat si pe componentii staff-ului tehnic ca daca nu vor urma indicatiile lui si nu se vor supune deciziilor sale vor pleca de la echipa. "Cine nu ma asculta zboara de la aceasta echipa pentru ca nu am timp sa pierd vremea, asa ca eu le-as recomanda jucatorilor sa puna osul la munca ", a adaugat Sdrobis.

Pe de alta parte, secretarul clubului Jiul, Marian Spiru, a confirmat ca gruparea din Petrosani este ca si retrogradata in liga secunda, deoarece nu a depus actele pentru licenta. "Viorel Duru are dreptate cand afirma ca suntem ca si retrogradati. Eu spun ca Jiul a luat o decizie inteleapta ca nu a mai depus dosarul pentru licentiere. Era inutil sa aruncam 280 de milioane de lei vechi pe apa sambetei cand echipa este in pericol sa nu-si indeplineasca nici macar baremul pentru liga a doua", a explicat Spiru.

Mediafax



Sdrobis s-a plictisit de antrenorat