Jiul Petrosani

Sdrobis isi anunta retragerea

Managerul general al Jiului, Ioan Sdrobis, a declarat ca va refuza toate ofertele primite de acum incolo deoarece echipa din Valea Jiului va fi ultima de care se va ocupa in cariera sa.

“I-am promis lui Alin Simota ca ii voi face o echipa buna si asa voi face. Asa cum am realizat la Cluj, Galati sau Piatra Neamt, asa voi face si la Petrosani. In maxim doi ani, noi putem promova si sunt sigur ca echipa pe care o voi construi eu aici va rezista cel putin 10 ani in Liga 1. Jiul va fi ultima echipa pe care o voi construi din cariera mea. Ma voi retrage peste doi-trei ani pentru ca m-au obosit atatia ani de fotbal. Tocmai de aia l-am ales pe Poenaru sa antrenze echipa pentru ca se seamana cu mine, in urma cu 10 ani”, a spus Sdrobis.

In varsta de 61 de ani, Sdrobis a antrenat in cariera sa urmatoarele echipe: Otelul Galati, Universitatea Cluj, Dacia Braila, FC Maramures Baia Mare, CSM Resita, Midia Navodari, Jiul Petrosani, FC Onesti, Bucovina Suceava, Ceahlaul Piatra Neamt, Unirea Focsani, FC Vaslui, CFR Timisoara si Juventus Bucuresti.

Jurnalul Vaii Jiului



Sdrobis isi anunta retragerea