Jiul Petrosani

Oltenii de la Jiul il acuza pe Sdrobis de discriminare

Mai multi fosti jucatori ai echipei Jiul Petrosani au declarat ca managerul general Ioan Sdrobis i-a injurat permanent si i-a batut pe motiv ca sunt olteni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Patru dintre jucatori, care au evoluat si la Universitatea, au sustinut o conferinta de presa in care au dorit sa lamureasca motivul pentru au parasit gruparea din Valea Jiului in acest final de sezon.

Stelica Stemat, Octavian Traistaru, Augustin Tudor si Andrei Anghel au anuntat ca le-au fost reziliate contractele din simplul motiv ca "sunt olteni".

"Inca de cand a fost instalat manager general, Ioan Sdrobis ne-a luat la injuraturi. «..... mamii voastre de olteni, va joc in picioare, nu aveti ce cauta la echipa asta cat sunt eu antrenor»", sustin cei patru ca au fost cuvintele adresate de Sdrobis jucatorilor proveniti din Banie.

Andrei Anghel a detaliat comportamentul lui Sdrobis: "A venit Sdrobis cu ideea preconceputa ca suntem olteni si el nu suporta rasa asta. Ne-a injurat ca la usa cortului. Pe mine si pe Stemat chiar ne-a batut! Din olteni spurcati si injurii de mama si rasa nu ne-a scos pana ce am plecat".

Augustin Tudor, care nu a apucat sa evolueze niciun minut pentru Jiul in Liga I , spune ca a avut parte de acelasi tratament. "A venit la mine si m-a intrebat de unde sunt. I-am spus ca din Severin si a inceput calvarul. Din betiv si imputit nu m-a scos, apoi m-a trimis la satelit".

Stelica Stemat sustine ca a fost cel mai batut dintre jucatori. "M-a omorat in bataie. Din orice dadea in mine", a spus el, iar Octavian Traistaru a povestit ca nici la masa nu mai avea curaj sa mearga: "Se punea langa noi si ne baga mereu cate ceva in gura. La figurat, evident".

Celor patru jucatori le-au fost reziliate contractele cu Jiul.

Mediafax



Oltenii de la Jiul il acuza pe Sdrobis de discriminare