Jiul Petrosani

Mircea Voicu a semnat cu Pandurii

Mijlocasul Mircea Voicu si-a reziliat chiar de ziua lui de nastere (n.r. 17 aprilie) contractul cu Jiul Petrosani si va juca din sezonul viitor la rivalii de la Pandurii Tg Jiu.

Cauza pentru care s-a ajuns la rezilierea contractului au fost ca jucatorul nu a dorit sa isi prelungeasca intelegerea care expira in aceasta vara si de aceea oficialii Jiului au decis sa renunte la el.

“Am cazut la un acord cu el pentru a ne despar]i drumurile. Nu a dorit sa continue si noi nu vrem jucatori care nu isi doresc sa joace la Jiul. Orice fotbalist din actualul lot care nu mai doreste sa evolueze la Jiul, e liber sa plece”, a declarat tehnicianul Gheorghe Poenaru.

Jucatorul sustine ca a luat aceasta decizie din cauza situatiei in care a ajuns Jiul. “In iarna ajunsesem la o intelegere pentru prelungirea contractului, dar situatia actuala a Jiului m-a determinat sa nu mai semnez nimic. In plus, multi dintre noi nu au primit in ultimele sase luni decat doua salarii. Nu e exclus sa fiu numit tradator pentru ca nu am dorit sa semnez, dar ma astept de la orice pentru ca traim in Romania. Eu cred ca in cei trei ani si jumatate de cand sunt la Jiul mi-am facut datoria si nu merit asta. M-au dat afara de ziua mea. Asta e si tot raul spre bine”, a precizat Mircea Voicu.

Acesta a semnat deja un contract pe o perioada de trei ani cu echipa de pe locul 11 in Liga 1, Pandurii Targu Jiu. ”Conditiile de acolo sunt de zece ori mai bune decat la Petrosani. Eu cred ca orice jucator isi doreste sa ajunga mai sus si de aceea am semnat cu Pandurii, pentru ca acolo sunt alte obiective decat la Jiul”, a mai spus mijlocasul.

Jiul si Pandurii se vor intalni miercuri intr-o partida contand pentru etapa a 28-a, dar Mircea Voicu sustine ca va tine cu fosta sa echipa. “Voi tine cu Jiul, dar nu cu clubul ci cu baietii. Le doresc bafta in incercarea de a realiza baremul”

Jurnalul Vaii Jiului



Mircea Voicu a semnat cu Pandurii