Jiul Petrosani

Militaru: "Imi doresc ca Jiul sa bata Steaua"

Mijlocasul Damian Militaru a declarat, marti, ca isi doreste ca echipa sa, Jiul Petrosani, sa invinga, miercuri, in ultima etapa a Ligii I, formatia Steaua Bucuresti, la care a evoluat in trecut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Ce destin. Dumnezeu le-a aranjat pe toate. Parca a vrut ca lucrurile sa se intample astfel. Sa ma retrag din fotbal la echipa care m-a lansat si ultimul meci sa fie impotriva formatiei la care am cunoscut cele mai mari performante din cariera mea. Sunt foarte emotionat si sincer imi doresc o victorie a Jiului pentru ca tin in primul rand cu echipa care ma plateste. Sufletul meu va fi mereu la Steaua, dar si Jiul ocupa un loc aparte in viata mea. Gata, s-a terminat cu fotbalul. Imediat dupa incheierea campionatului voi avea o discutie serioasa cu patronul clubului pentru ca nu m-am decis daca voi continua sau nu pe banca Jiului. Sincer nu stiu ce voi face. Oricum sunt trist ca retragerea mea are loc intr-un moment in care Jiul retrogradeaza si asta ma doare cel mai mult", a spus Militaru, care nu a ascuns faptul ca si-ar dori si o functie de conducere in cadrul clubului.

Antrenorul principal al Jiului, Gheorghe Poenaru, i-a promis jucatorului postul de titular in meciul contra Stelei, mai ales ca Militaru a urmat un regim drastic si a slabit trei kilograme pentru a fi in forma maxima.

Jucatorul echipei Jiul, Mihai Pintilii, a declarat ca este o onoare pentru el ca dupa meciul, din ultima etapa, cu Steaua sa primeasca tricoul cu numarul 8 de la Damian Militaru. "Este o onoare pentru mine sa primesc tricoul de la Militaru. Voi dormi cu el sub perna. Abia astept momentul in care voi primi acest cadou. Sper sa fiu eu acela care sa duc mai departe faima acestui fotbalist pentru ca vreau sa am continuitate in cariera mea", a spus Pintilii.

Fotbalistul, in varsta de 22 de ani, nu a ascuns faptul ca si-ar dori ca pe viitor sa ajunga la Steaua. "Cine nu isi doreste sa joace la Steaua, dar deocamdata sunt aici si ma gandesc sa continui cu Jiul", a adaugat Pintilii.

Damian Militaru a afirmat ca Mihai Pintilii este jucatorul cel mai potrivit din echipa petroseneana pentru a imbraca tricoul cu numarul 8. "Sunt convins ca nu ma va dezamagi", a afirmat Militaru.

Partida Jiul Petrosani - Steaua Bucuresti, din etapa a XXXIV-a, ultima a Ligii I, va avea loc miercuri, de la ora 17.00.

Mediafax



Militaru: "Imi doresc ca Jiul sa bata Steaua"