Liga 1

Hermannstadt rateaza incredibil prima victorie in playout

Sursă foto: https://www.facebook.com/hermannstadt.fc/

Echipa din Sibiu ramane singura formatie care nu a castigat pana acum un meci in faza playout a campionatului dupa 1-1 “pe teren propriu” la Pitesti contra celor de la FC Voluntari, vineri seara, in etapa a 6-a.

Un rezultat stabilit inca inaintea pauzei, dupa ce Ivan Lendric a deschis scorul in minutul 24 pentru echipa lui Vasile Miriuta, avantaj anulat apoi in minutul 42 de Ricardinho.

In final de meci, minutul 90, Tsoumou de la gazde a scapat singur spre poarta ilfovenilor, dar s-a intrecut pe sine in stangacii, astfel ca tabela a ramas 1-1.

Rezultat care convine de minune celor de la Voluntari, formatie care ramane la patru puncte de Hermannstadt, echipa care ocupa locul de baraj.

Asa am trait Hermannstadt - Voluntari 1-1

Hermannstadt: Căbuz - Măţel, Mijuskovic, Dandea, I. Stoica, Tătar - Dumitriu (Javzic 53), Offenbacher, Serediuc (Petrescu 66) - Lendric (Blănaru 79), Tsoumou. Antrenor: Vasile Miriuţă;

FC Voluntari: Vâtcă - Russo, Balaur, Armaş, Gîsă - Căpăţînă, Răuţă - Ricardinho, Gadze (Deac 86), I. Gheorghe - Bălan (Tudorie 71). Antrenor:Cristiano Bergodi;

Cartonaşe galbene: Serediuc 61', Stoica 77'/ Răuţă 4';

Horaţiu Feşnic (arbitru la centru).



Hermannstadt rateaza incredibil prima victorie in playout