Liga 1

Hermannstadt ramane in Liga 1 dupa 0-1 in returul barajului cu U Cluj

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCUCluj/

Victoria cu 2-0 obtinuta in mansa tur de pe Cluj Arena a cantarit decisiv in ramanerea formatiei Hermannstadt in Liga 1.

Cei de la U Cluj aveau nevoie de un miracol pentru a intoarce soarta acestei duble de baraj si au reusit doar pe jumatate sa reuseasca ce si-au propus.

Sepcile rosii au castigat, cu 1-0, in returul de la Sibiu, prin golul marcat de Dorin Goga in repriza secunda, dar nu a fost suficient pentru a forta trimiterea meciului in prelungiri. Ar mai fi avut nevoie de un gol jucatorii pregatiti de Bogdan Lobont.

Asa am trait Hermannstadt - U Cluj in returul barajului pentru Liga 1

Meciul desfasurat in prezenta a 4500 de spectatori nu a fost unul spectaculos, ci mai degraba un duel de angajament, o confruntare fizica, de uzura, care in cele din urma a dat castig de cauza echipei mai experimentate.

Vasile Miriuta si-a indeplinit obiectivul si o salveaza pe Hermannstadt de la retrogradare, sibienii urmand a juca pentru al doilea sezon consecutiv in prima liga.

Pentru U Cluj urmeaza inca un sezon in Liga 2, acolo unde concurenta pentru promovare va fi sezonul urmator si mai interesanta odata cu promovarea echipei Rapid, dar si cu interesantele miscari de trupe de la FC Arges sau Petrolul.

Statistica s-a verificat din nou, pana acum nicio echipa din esalonul secund nereusind sa castige acest baraj de promovare contra locului sase din playout-ul Ligii 1.

Caseta tehnica

Hermannstadt: Căbuz - Măţel, Dandea, I. Stoica, D. Tătar - Dâlbea, Antonov (Moreira ’83) - P. Petrescu, Dumitriu, Popovici (Acsinte ’67) – Tsoumou (Lendric ’90). Antrenor: Vasile Miriuţă;

Universitatea Cluj: Dur-Bozoancă - Al. Coman, Cordoş, Berci, Taub (Coman ’87) – Greu (Hordouan ’80), G. Florescu – Chitoşcă (Gavra ’57), Goga, Pârvulescu - Axente. Antrenor: Bogdan Lobonţ;

Cartonaşe galbene: Acsinte ’89, Măţel ‘90+5 / Berci ’17, Pârvulescu ’65, Gavra ‘90+4, Căbuz ‘90+4;

Arbitru: Marius Avram.



Hermannstadt ramane in Liga 1 dupa 0-1 in returul barajului cu U Cluj