Gaz Metan Medias

MulTescu dupa victoria Mediasului: "De acum ne gandim la Steaua"

Debutul lui Gigi MulTescu intr-un meci oficial pe banca celor de la Gaz Metan Medias a fost incununat de succes. Gazarii au castigat cu 3-1 in faTa lanternei rosii, ceea ce le da speranTa ca pot scapa de emoTiile zonei periculoase a clasamentului.

Noul antrenor al lui Gaz Metan si-a laudat jucatorii dupa prima victorie obTinuta in acest an si a explicat de ce nu l-a folosit in partida cu Gloria BistriTa pe brazilianul Eric.

"Am obTinut victoria la primul meci, tot timpul este greu la debut. EmoTiile debutului si-au facut apariTia in prima repriza. Trebuie sa iesim din zona periculoasa, acum am facut primul pas. Eric este accidentat, a avut o problema la genunchi si nu am vrut sa riscam sa-l pierdem. Este un jucator valoros", a spus MulTescu la Digi Sport. 

[[quote(De acum ne gandim la Steaua!)(Gigi MulTescu]]

"BistriTa a fost o echipa care a vrut sa-si vanda scump pielea, a inchis bine culoarele in prima repriza. Ne-au pus multe probleme. Totusi, a fost o victorie meritata, noi am jucat ofensiv si am atacat pana in minutul 90", a mai declarat antrenorul Gazului.

Mediesenii vor juca impotriva Stelei in etapa 21, meci programat sambata, de la ora 19:15.

CitiTi si: Calificarea Stelei modifica programul Ligii 1



MulTescu dupa victoria Mediasului: "De acum ne gandim la Steaua"