Gaz Metan Medias

Inca o depunctare la Gaz Metan. Profita Dinamo si scapa de locul direct retrogradabil

Sursă foto: https://www.facebook.com/GazMetanMediasOficial/

Echipa Gaz Metan Medias a mai pierdut sase puncte din cauza datoriilor neachitate si ajunge la opt puncte care i-au fost luate din clasament la masa verde.

Comisia de Disciplina a FRF a decis depunctarea celor de la Gaz Metan cu sase puncte pentru neachitarea unor salarii restante in contul fostului antrenor Mihai Teja si a colaboratorilor acestuia, Mircea Diaconescu si Eusebiu Tudor.

Conform unor surse din apropierea clubului Gaz Metan, fostul antrenor al echipei ar fi acceptat sa primeasca cel putin jumatate din datorie, tinand cont ca formatia medieseana este foarte aproape de faliment, anunta pagina suporterilor din Medias pe Facebook.

Astfel, Gazul ar fi scapat de depunctare daca ar fi platit 30.000€ in loc 60.000€ lui Mihai Teja, 1200€ catre Mircea Diaconescu si 10.000€ in loc de 21.000€ catre Eusebiu Tudor.

Clubul Gaz Metan este penalizat cu cate doua puncte pentru fiecare datorie neachitata catre Mihai Teja, Mircea Diaconescu si Eusebiu Tudor.

Cu opt puncte evaporate din pix, cei de la Gaz Metan Medias ajung pe loc direct retrograbil (locul 15).

Dinamo profita si urca pe locul 14.Inca o depunctare la Gaz Metan. Profita Dinamo si scapa de locul direct retrogradabil