Serie A

Radu Stefan a pus gand rau 'diavolului' milanez

Fotbalistul echipei Lazio Roma, Stefan Radu, a declarat ca el si coechipierii sai vor face totul pentru a învinge formatia AC Milan, miercuri, în etapa a 21-a a campionatului Italiei, dupa ce în Cupa au pierdut în fata milanezilor, informeaza cittaceleste.it.
"Speram sa îi învingem. Trebuie sa ne pregatim bine si vom face totul pentru a învinge. Înfrângerile din partidele cu AC Milan (n.r. - 1-3 în sferturile de finala ale Cupei Italiei ) si cu Internazionale Milano (n.r. - 1-2 în Serie A, în 22 ianuarie) ne-au învatat ca trebuie sa fim mai implicati si sa muncim mai mult pentru a bate o echipa mare ca Milan", a spus Radu.

Stefan Radu a precizat ca Lazio, care s-a impus duminica în fata formatiei Chievo, scor 3-0, în etapa a 20-a din Serie A, se lupta în continuare pentru Liga Campionilor.

"Ati vazut cum am pierdut cu Inter, meritam alt rezultat. În Cupa a fost diferit, pentru ca antrenorul a schimbat putin echipa. Cu Chievo a fost bine. În ceea ce ma priveste pe mine, eu îmi fac treaba, fac ceea ce îmi cere Mister. Din punct de vedere fizic înca nu sunt la nivel maxim", a mentionat fotbalistul.

Întrebat ce loc poate ocupa Lazio în actualul campionat al Italiei, Radu a raspuns: "Inter si Juve au facut achizitii importante. Însa vor trebui sa piarda si ei mai devreme sau mai târziu".

Mediafax


Radu Stefan a pus gand rau 'diavolului' milanez