Gaz Metan Medias

Ilie Poenaru si-a anuntat plecarea de la Gaz Metan

Sursă foto: https://www.facebook.com/GazMetanMediasOficial

Antrenorul Ilie Poenaru a declarat ca nu mai continua pe banca formatiei din Medias ajunsa intr-o situatie critica din cauza datoriilor financiare.

“Va fi foarte greu sa continue. Au mai ramas putini jucatori din cei care au jucat pana acum. Sunt foarte multi copii. Probabil ca vor duce competitia pana la final, dar rezultatele vor fi cele care vor fi”, a spus Ilie Poenaru la Pro x.

“Nu am mai avut nicio putere asupra jucatorilor si de aici s-a rupt totul. Am vazut ca nu avem continuitate, sa se creeze o oarecare liniste la nivel juridic, adica achitarea acestor litigii, ca noi sa continuam cu punctele castigate”, a mai spus Poenaru.

Gaz Metan Medias a pierdut doua puncte din clasament ca urmare a unei depunctari impuse pentru o datorie neachitata jucatorului Ronaldo Deaconu.

In cele din urma, nu mai putin de opt jucatori si-au reziliat contractele cu Gaz Metan. Trei dintre acestia au semnat deja cu Dinamo. Este vorba de Vlad Morar, Razvan Gradinaru si Gabriel de Moura.

Gaz Metan are urmatorul meci chiar pe teren lui Dinamo, o alta echipa aflata in criza de puncte si de rezultate in acest sezon.



Ilie Poenaru si-a anuntat plecarea de la Gaz Metan