Dinamo

Dinamo se intareste cu jucatori plecati de la Gaz Metan. Trei dintr-o lovitura

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Echipa din Stefan cel Mare profita de problemele financiare ale gruparii Gaz Metan si anunta transferul a trei jucatori care si-au reziliat contractele cu formatia din Medias.

Jucatorii Razvan Gradinaru si Vlad Morar au semnat deja cu Dinamo, iar in orele urmatoare este asteptat si Gabriel Moura sa se alature clubului bucurestean.

“Cei trei au reziliat amiabil si i-am luat. Cei trei au jucat in ultimul meci impotriva CFR-ului si sunt cu pregatirea la zi. Sunt jucatori pe care putem sa-i punem in teren”, a declarat Iuliu Muresan, administratorul delegat al lui Dinamo, la Pro x.

Acesta a mai spus ca Dinamo vrea sa-l transfere si pe atacantul Irobiso, daca acesta va obtine eliberarea de sub contractul cu Gaz Metan Medias la Comisia din cadrul FRF unde a depus memoriu pentru a deveni jucator liber.

Iuliu Muresan a mai spus ca a revenit la sentimente mai bune in relatia cu Dinamo.

“Ma simteam umilit dupa fiecare partida, de rezultate in primul rand. Daca nu ai rezultate si ai atatea infrangeri consecutive, e foarte greu de suportat. Eu nu am fost la un asemenea nivel niciodata, dar au fost cativa oameni cu care eu am o relatie foarte buna si ei m-au facut sa ma razgandesc. De vreo doua ori, intr-adevar, m-am gandit sa plec”, a mai spus Muresan.

Dinamo o intalneste chiar pe Gaz Metan Medias, vineri, de la 19:55, in etapa a 27-a din sezonul regular al Ligii 1.



Dinamo se intareste cu jucatori plecati de la Gaz Metan. Trei dintr-o lovitura