Liga 1

FCSB și Rapid au remizat în meciul cu cea mai mare asistență din acest sezon

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Derby-ul dintre FCSB și Rapid din etapa a 5-a în playoff s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, după ce giuleștenii au revenit de la 0-1 și au intrat în avantaj la pauză.

Așa am trăit FCSB - Rapid

Gigi Becali după 2-2 cu Rapid: ”În curând vom fi campioni”

Cele două echipe au trecut peste faza de tatonare și în minutul 3 cei de la FCSB aveau un gol anulat pentru ofsaid la Coman.

Rapid a ieșit la joc și Hasani a căzut în careul gazdelor trei minute mai târziu, fază la care centralul Bîrsan a lăsat jocul să continue.

FCSB a deschis scorul în minutul 9 prin Olaru cu un șut din interiorul careului.

Doar trei minute s-au bucurat gazdele de avantaj pe tabela. Krasniqi a profitat de o minge primită de la Șut pe faza de construcție a celor de la FCSB și a înscris cu un șut pe colțul scurt.

Din minutul 16 Rapid a preluat conducerea pe tabelă după golul marcat de Rrahmani cu o lovitură de cap din centrarea lui Petrila. O lovitură liberă la care apărarea celor de la FCSB și-a arătat limitele.

În minutul 22 cei de la Rapid au marcat din nou, dar golul lui Hasani a fost invalidat pentru un ofsaid la Rrahmani.

FCSB a trecut foarte aproape de egalare în minutul 39, când Miculescu a ratat incredibil cu capul din 2-3 metri la o centrare din corner. Atacantul adus de la UTA avea să fie schimbat la pauză pentru prestația modestă din prima repriză.

Cu patru minute înaintea pauzei portarul Tîrnovanu a salvat-o pe FCSB la șutul lui Petrila.

FCSB l-a pierdut apoi pe Chiricheș, accidentat, în locul acestuia intrând Dawa.

Coman a avut ultima ocazie a primei reprize pe un contraatac, acesta fiind deposedat in extremis de Braun la limita careului giuleștean.

Intrat la pauză, Băluță a fost aproape de gol la prima acțiune a reprizei pentru FCSB.

Coman a șutat apoi peste poartă dintr-o lovitură liberă, pentru ca în minutul 58 Băluță să egaleze cu o reluare din șase metri.

Până la finală fiecare echipa a mai avut câte o șansă de gol. FCSB la șutul lui Coman blocat de Aioani, iar Rapid la reluarea lui Rrahmani cu capul peste poartă.

FCSB rămâne pe primul loc în clasament și mai face un pas spre câștigarea campionatului, un titlu de la care Rapid și-a luat matematic adio fiind la 16 puncte în spatele rivalei bucureștene cu cinci etape până la finalul sezonului.

45.143 de spectatori au asistat la meciul FCSB – Rapid, nou record pentru actualul sezon de Liga 1.

Caseta tehnică

FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Ngezana, Chiricheş (Dawa 42), Radunovic – Lixandru (Alhassan 77), Ad. Şut, Olaru - Oct. Popescu (Radaslavescu 77), Miculescu (Al. Băluţă 46), Fl. Coman. Antrenor: Elias Charalambous.

RAPID: Aioani - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Hromada (Emmers 51), Oaidă, Hasani (Burmaz 71) – E. Krasniqi, A. Rrahmani, Petrila (Funsho Bamgboye 71). Antrenor: Bogdan Lobonţ.

Cartonaşe galbene: Fl. Coman 42, V. Creţu 79, Olaru 90+2, Radunovic 90+2 / Oaidă 20, Hromada 29, P. Iacob 37, Funsho Bamgboye 82, Braun 90+2, A. Rrahmani 90+2.

Arbitri: Marcel Bîrsan - George Florin Neacşu, Imre-Laszlo Bucsi.

 


FCSB și Rapid au remizat în meciul cu cea mai mare asistență din acest sezon