Liga 1

FCSB ajunge la un loc de playoff

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Echipa FCSB a castigat, duminica, meciul disputat in deplasare contra celor de la Chindia Targoviste, scor 2-1, in etapa a 13-a in Liga 1.

Asa am trait Chindia - FCSB

Un succes in urma caruia vicecampioana ultimelor doua sezoane acumuleaza 18 puncte si urca patru pozitii in clasament pana pe locul sapte la portile playoff-ului.

Chindia a deschis scorul prin Florea in minutul 14 cu o lovitura de cap din centrarea lui Negut.

O faza precedata de un hent comis de Dumiter si ramas nesanctionat de centralul Coza.

Acesta le-a refuzat un penalty celor de la FCSB la faultul lui Aioani asupra lui Cristea la o centrare in careul dambovinilor.

In cele din urma FCSB a restabilit egalitatea prin autogolul lui Leca din minutul 30 la sutul lui Moutinho din afara careului. Mingea usor deviata de aparatorul gazdelor l-a prin pe picior gresit pe Aioani.

A treia eroare de arbitraj a lui Coza s-a produs in minutul 44, cand acesta n-a acordat fault la interventia lui Planic in marginea propriului careu asupra lui Negut.

FCSB a preluat conducerea in partea secunda prin Gnohere in minutul 56. Lovitura perfecta de cap a francezului la centrarea lui Popa, jucator intrat la pauza in locul lui Morutan.

In minutul 88 Tanase a ratat o incredibila ocazie, trimitand pe langa poarta din interiorul careului.

Un succes care o duce pe FCSB la 18 puncte, la egalitate cu Poli Iasi, ocupanta locului sase, dar echipa cu un meci mai putin disputat.

Caseta tehnica

Chindia Târgovişte: Aioani – Dinu (Neciu ’46), Piţian, Leca – Martac, Raţă (Mihai ’76), Bic, Dumitraşcu – Neguţ (Cherchez ’61), D. Florea, I. Dumiter. Antrenor: Viorel Moldovan.

FCSB: Vlad – Creţu, Chorbadzhiyski, Planic, Panţîru – Vînă, I. Cristea (Soiledis ’72), Tănase – Moruţan (Popa ’46), Gnohere, Moutinho (Hora ’60). Antrenor: Bogdan Vintilă.

Cartonaş galbene: Dumitraşcu ’27, Florea ’53, Leca ’69, Piţian ‘86 / Panţîru ’25, Creţu ’27, Planic ’53, Popa ‘84.

Arbitru: Ionuţ Coza.



FCSB ajunge la un loc de playoff