Liga 1

Farul – Hermannstadt 1-1. Sibienii au egalat în minutul 90+1

Sursă foto: https://www.facebook.com/farulconstanta/

A treia remiză a zilei de sâmbătă în Liga 1 a fost înregistrată la Ovidiu între Farul și Hermannstadt. Tot sâmbătă s-au mai disputat meciurile Universitatea Cluj – Petrolul Ploiești 0-0 și Poli Iași – CFR Cluj 3-3.

Farul, campioana sezonului trecut în Liga 1, a deschis scorul prin Artean, în minutul 27. Acesta a reluat cu capul o centrare a lui Budescu din corner.

Hermannstadt a încheiat prima repriză fără șut pe poartă, dar chiar și așa formația lui Măldărășanu a evitat in extremis înfrângerea.

Alhassan a marcat golul egalizator în minutul 90+1 cu o execuție din interiorul careului la doar a doua minge trimisă de sibieni pe spațiul porții.

Hermannstadt rămâne pe locul patru în clasament, în timp ce Farul nu reușește să pătrundă în zona locurilor de playoff, ”marinari” ocupând locul șapte la egalitate de puncte cu Petrolul.

Așa am trăit Farul - Hermannstadt

Caseta tehnică

Farul: Aioani – Dussaut (D. Sîrbu 73), Larie, M. Popescu (K. Boli 67), Kiki - T. Băluţă, Artean, Grameni - Ad. Mazilu (Borgnino 62), L. Munteanu (Rivaldinho 63), Budescu (Sali 73). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Hermannstadt: Căbuz – Medina (Oroian 60), V. Găman, Bejan, Butean – S. Balaure, Mino Sota (Murgia 81), Baba Alhassan, Jipa (Bucuroiu 75) - Neguţ (G. Iancu 60), D. Paraschiv (Fonseca 75). Antrenor: Marius Măldărăşanu.

Cartonaşe galbene: M. Popescu 44, Budescu 66, T. Băluţă 76, Artean 88 / Bejan 77, Baba Alhassan 89.

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Valentin Avram, Alexandru Cerei.



Farul – Hermannstadt 1-1. Sibienii au egalat în minutul 90+1