Liga 1

Dinamo – Universitatea Craiova 0-1. Oltenii ajung la sapte victorii din sapte

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Echipa Universitatea Craiova a castigat, duminica, derby-ul cu Dinamo, echipa pe care o invinge al treilea meci consecutiv si pe care o mentine in subsolul clasamentului.

Asa am trait Dinamo - Craiova

Universitatea Craiova a deschis scorul prin Cicaldau in minutul 28 dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de Marius Constantin la un duel cu Puljic.

Cilcaldau a transformat cu sansa de la punctul cu var, portarul spaniol Rene (37 ani) fiind aproape sa apere intuind coltul pe care va trage decarul oltenilor.

Marius Constantin s-a accidentat la faza penalty-ului si a fost inlocuit la scurt timp de Vatajelu.

Dinamo n-a aratat mare lucru in primele 45 de minute, avand un gol anulat corect pe motiv de offside la Nemec in minutul 36.

In partea secunda Dinamo s-a aruncat spre poarta oltenilor in cautarea golului egalizator.

Fabbrini a fost cel mai periculos jucator din tabara lui Dinamo, insa acesta a avut in portarul advers Pigliacelli un adevarat zid pe doua picioare.

Universitatea Craiova ajunge dupa acest succes la a saptea victorie consecutiva in CASA Liga 1.

Dinamo ajunge pe locul 14 in clasament, pozitie care la finalul sezonului va duce la barajul pentru ramanerea in primul esalon.

“Cainii” au doar cinci puncte obtinute dupa o victorie si doua remize.

Caseta tehnica

Dinamo: Hinojo - Sorescu, Puljici, Grigore, A. Radu (Ba '73) - Gol (Anton '73), Aleix Garcia (Gueye '73) - Mihaiu (Fabbrini '41), Borja Valle, Camara (Gonzalez '66) - Nemec. Antrenor Cosmin Contra;

Craiova: Pigliacelli - Olteanu (Acka '4), Bălaşa, M. Constantin (Vătăjelu '34), Bancu - Nistor, Bic, Cicâldău - Bărbuţ (Căpăţână '59), A. Ivan (Mamut '59), Baiaram. Antrenor Cristiano Bergodi.

Cartonaşe galbene: Puljici '27, Contra (antrenor) '30, A. Radu '43, Gol '48 / Cicâldău '37, Bălaşa '41, Bărbuţ '48.

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Valentin Avram şi Alexandru Cerei - Andrei Moroiţă;



Dinamo – Universitatea Craiova 0-1. Oltenii ajung la sapte victorii din sapte