Liga 1

Dinamo, noul lider din playout. Chiajna ca si retrogradata

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Echipa Dinamo a castigat, sambata seara, pe terenul ultimei clasate din playout, Concordia Chiajna, cu 2-0 (0-0), si a preluat conducerea in clasament.

In prima repriza Dinamo a avut o singura ocazie ratata in minutul 39 la patrunderea lui Daniel Popa, care n-a reusit sa paseze simplu in lateral pentru finalizarea lui Reda Jaadi urcat in sprijin.

Partea secunda nu a debutat cu un ritm prea energic, meciul fiind mai degraba unul de asteptare din partea ambelor echipe.

Asa am trait Concordia Chiajna - Dinamo

A fost nevoie de un nou moment de magie din partea lui Daniel Nistor pentru a debloca tabela. Pasa acestuia in sase metri a fost transformata in gol de italianul Mattia Montini in minutul 60.

Montini, de departe cel mai inspirat transfer facut in iarna de Mircea Rednic, a ajuns astfel la a 13-a reusita in tricoul alb-rosu.

Cu un sfert de ora inaintea finalului Reda Jaadi a marcat primul sau gol la Dinamo in urma unui contraatac pornit din propria jumatate de teren.

Gazdele au fost private in prelungiri de un penalty clar la interventia lui N’Diaye asupra lui Guessan, o faza ramasa de discutat pentru analistii posturilor de televiziune, Chiajna fiind ca si retrogradata de acum.

Caseta tehnica

Concordia Chiajna: Rîmniceanu - Bărboianu, Meira, Cadamuro, Radu (Stănică ’72) - Grădinaru, Ropotan (Guessan ’77), Ivanovici - Bawab, Moussa, Nivaldo (Cristescu ’64). Antrenor: Adrian Falub;

Dinamo: Mandanda - Dussaut, Klimavicius, Ciobotariu, Grigore - Zenke, N'Diaye, Nistor, R. Jaadi – Popa (Christovao ’62), Montini (N. Jaadi ’61, Papazoglou ’83). Antrenor: Mircea Rednic;

Cartonaşe galbene: Radu ‘64 / Grigore ‘41;

Arbitru: Marian Barcu.



Dinamo, noul lider din playout. Chiajna ca si retrogradata