Liga 1

Dinamo invinge Chiajna cu 4-3 si ajunge in playoff

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Repriza secunda fabuloasa la Chiajna cu nu mai putin de sapte goluri intre Concordia si Dinamo, ultima partida a etapei a 24-a din Liga 1 Betano. Clasamentul actualizat.

Un rezultat prin care Dinamo urca pe locul sase si intra astfel pe pozitiile de playoff cu doua puncte in fata rivalelor CSM Poli Iasi si FC Botosani, respectiv la egalitate de puncte cu Viitorul.

Prima ocazie a meciului a apartinut oaspetilor la lovitura de cap a lui Nedelcearu blocata de portarul Caparco de pe linia portii. Reluarile TV au aratat insa ca mingea depasise de putin linia portii, dar deocamdata in Liga 1 nu exista tehnologia de arbitraj video.

Pana la pauza Dinamo a ratat de asemenea in doua randuri deschiderea scorului prin Nemec.

Asa am trait Concordia - Dinamo 3-4

In partea secunda cele doua echipe au lasat garda jos si golurile au curs pe banda rulanta.

Nemec s-a revansat dupa ratarile din prima repriza si a marcat cu o lovitura de cap pe spate din centrarea lui Romera.

In minutul 59 Pesic a centrat ideal din flancul drept si Salomao a reluat din prima pentru 2-0.

Zece minute mai tarziu Concordia revenea pentru prima data prin fostul dinamovist Bumba. Acesta a impins mingea in poarta cu capul dupa ce sutul in forta trimis de Nivaldo a lovit violent transversala.

Intrat pe teren la Dinamo in minutul 59, Torje a marcat pentru 3-1 cu un sut din interiorul careului dupa ce Mahlangu trecuse ca prin branza de apararea ilfovenilor.

Concordia avea sa revina din nou dupa alte doua minute prin Bud, jucator care a trimis mingea in poarta dintr-un unghi extrem de inchis.

Introdus de Miriuta in locul lui Monroy la pauza, Popa a readus linistea in tabara dinamovist cu un sut la coltul lung in minutul 79 insa finalul era departe de a fi lipsit de emotii.

Marc a inscris si el pentru 3-4 cu o lovitura de cap dupa o faza fixa, insa Concordia nu a mai avut forta sa obtina egalarea si Dinamo pune mana pe trei puncte uriase in economia luptei pentru playoff.

Caseta tehnica

Concordia Chiajna: Caparco – Bărboianu (Nivaldo '64), A. Marc (Pena '84), Manasse, Fota – D. Bucşa, Prepeliţă – Grădinaru, Bawab (Bud '50), Bumba - Batin.  Antrenor: Ion Moldovan

Dinamo: Brănescu – Romera, Nedelcearu, Maric, Vl. Olteanu – Mahlangu, Monroy (D. Popa '46) – Pesici (Torje '60), D. Nistor, Salomao – Nemec (Palici '80). Antrenor: Vasile Miriuţă

Cartonaşe galbene: Batin (70), Prepeliţă (77) / Pesic (34), Salomao (59).

Meciul a fost arbitrat de Horaţiu Feşnic.



Dinamo invinge Chiajna cu 4-3 si ajunge in playoff