Liga 1

CSM Poli Iasi intoarce scorul si castiga cu Dinamo

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Victorie fara dubii pentru CSM Poli Iasi in fata lui Dinamo, scor 3-1 (1-1), duminica seara, in etapa a 21-a din Liga 1. Meciul a fost live text aici.

Startul de meci a fost unul ideal pentru Dinamo, echipa care a deschis scorul prin Nedelcearu in minutul 6. Nistor a centrat dintr-o lovitura libera din stanga, Ceccarelli a reluat pe poarta si mingea respinsa de Grahovac a fost impinsa in poarta de Nedelcearu.

Dupa primul sfert de ora al partidei cei de la CSM Poli Iasi au pus stapanire pe joc si, in pofida terenului inghetat, au ratat egalarea prin Stefanescu in minutul 20.

Patru minute mai tarziu centralul Sebastian Coltescu a dictat penalty pentru gazde la faultul lui Oliva asupra lui Bosoi si Cristea transforma fara emotii pentru 1-1.

Pana la pauza gazdele au ratat preluarea conducerii la patrunderea in careu a lui Vasile Gheorghe din minutul 36. Septarul iesean s-a dovedit insa neinspirat la finalizare.

O repriza de cosmar pentru Dinamo

Repriza a doua a inceput dezastruos pentru Dinamo si doar interventii lui Branescu la Crescu si Cristea au pastrat tabela in echilibru.

Minutul 62 a adus ruperea echilibrului numeric din teren, dupa ce Busuladzic a primit cartonasul rosu pentru intentia de a-l lovi pe Cretu in timp ce se afla la pamant.

Iesenii au profitat de omul in plus si au trecut la conducere prin Stefanescu in minutul 71 dupa o frumoasa faza colectiva finalizata cu sut la coltul lung.

In minutul 90 Vasile Gheorghe avea sa inchida tabela dintr-un alt penalty acordat de Coltescu la interventia lui Branescu asupra lui Moldovan, jucator intrat de putine momente in teren in locul lui Cristea.



CSM Poli Iasi intoarce scorul si castiga cu Dinamo