Liga 1

Craiova revine de la 0-1 si castiga la Voluntari in superioritate numerica

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Meci greu pentru Universitatea Craiova, echipa care s-a impus la Voluntari, cu 2-1, in fata unei echipe care a ramas cu un jucator mai putin in repriza a doua.

Asa am trait Voluntari - Craiova. Gazdele in zece, penalty ratat de Cicaldau!

Ilfovenii au deschis scorul in prima repriza prin gruzinul Ebralidze dupa o mare eroare defensiva comisa de Bancu.

Acesta a pasat gresit inapoi, Capatana a interceptat balonul in careul oltenilor si l-a lasat pe Ebralidze cu poarta goala. Era minutul 16 si gazdele preluau conducerea contrar cursului jocului.

Craiova a egalat la 36 de secunde dupa reluarea jocului prin Mihaila. Acesta a reluat din cativa metri o minge trimisa de Barbut cu stangul.

Acelasi Mihaila avea sa obtina in minutul 63 o lovitura de la 11 metri, pe care insa Cicaldau a irosit-o cu mare lejeritate.

In cele din urma Craiova a gasit golul victoriei cu trei minute inaintea finalului. Centrare din corner si Roman a reluat cu capul in poarta de langa Balaur.

Voluntari a ramas in inferioritate numerica din minutul 55, Tira primind al doilea galben pentru o lovitura cu cotul aplicata in saritura lui Cicaldau.

Craiova ajunge la 16 puncte si urca pe doi in coasta liderului CFR Cluj (17 puncte).

Voluntari ramane penultima in clasament, doar FCSB fiind mai slaba decat echipa lui Cristiano Bergodi.

Caseta tehnica

FC Voluntari: Rîmniceanu - Ricardinho (Harrer '46), Lopez, I. Balaur, Kocici (Benzar '83) - Căpăţînă, Gorobsov, I. Gheorghe - I. Costin (A. Vlad '68), Ţîră, Ebralidze. Antrenor: Cristiano Bergodi;

CSU Craiova: Pigliacelli - Martici, Bălaşa, Acka, Bancu (Vătăjelu '46) - Ivanov (A. Ioniţă 72), Qaka, Cicâldău - Bărbuţ, Markovici (M. Roman '32), Mihăilă. Antrenor Corneliu Papură.

Cartonaşe galbene: Kocici '22, Ţîră '37 şi '55, Gorobsov '61, I. Gheorghe '67 / Ivanov '18, Bălaşa '45+3, Roman '89.

Cartonaş roşu: Ţîră '55.

Arbitru: Andrei Chivulete.



Craiova revine de la 0-1 si castiga la Voluntari in superioritate numerica