Astra Giurgiu

Sumudica reactioneaza dupa decizia clubului Astra de a-l amenda

Marius Sumudica a luat la cunostinta, marti, decizia Consiliului Director de a fi amendat cu 25 la suta din salariu pentru injuriile adresate rivalei Steaua in vestiar si pentru instigarea jucatoarilor de a face acelasi lucru dupa meciul cu AS Roma.

 

"Este o procedura disciplinara impotriva mea. Eu am un avocat si nu stiu ce se doreste. Este decizia dansilor, dar eu sunt antrenor sub contract si il voi duce la bun sfarsit indiferent de piedicile care mi se pun", a declarat Sumudica la postul sport.ro

"Rezultatele nu-mi pot fi imputate, poate cu exceptia Cupei Ligii, pe care nu o aveam trecuta in contract. Suntem in sferturile Cupei Romaniei, suntem in primavara europeana in premiera in istoria clubului si nu stiu cate echipe vor mai ajunge acolo, am luat campionatul in premiera. Am vorbit cu Dani Coman si i-am spus ca ne trebuie atacanti. Ne pleaca Budescu si Alibec. Dani este intre ciocan si nicovala saracul", a adaugat tehnicianul Astrei.

Ce spune Coman

"Am vorbit cu el, a recunoscut greseala pe care a facut-o si este de acord ca cei din conducerea administrativa sa-i dea o amenda. N-are nimic impotriva", a declarat presedintele clubului Astra Giurgiu despre amendarea lui Sumudica.

In alta ordine de idei, Coman spune ca face eforturi mari pentru a-l pastra pe Budescu la Astra: "Nu ne-am luat gandul de la el. Vom vedea cand se va intoarce din China, dar sper sa-l convingem sa ramana aici".



Sumudica reactioneaza dupa decizia clubului Astra de a-l amenda