Astra Giurgiu

Eugen Neagoe n-a uitat experienta de la Dinamo: “Nu meritam sa fiu tratat asa”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Astra Giurgiu si Dinamo se vor duela pentru un loc in finala Cupei Romaniei, iar pentru Eugen Neagoe dubla programata in aprilie si mai va avea o alta greutate.

In vara lui 2019 Eugen Neagoe a fost instalat pe banca lui Dinamo, insa s-a confruntat cu opozitia vehementa a suporterilor.

Totul a culminat cu infarctul miocardic suferit de Neagoe chiar pe banca tehnica in timpul meciului cu Universitatea Craiova pe Arena Nationala.

Neagoe a plecat de la Dinamo dupa acel episod si intre timp s-a pus pe picioare, atat medical cat si profesional.

“Am reusit la toate echipele la care am fost, mai putin la Dinamo, pentru ca la celelalte echipe am fost tratat cu respect, cu incredere, oamenii m-au dorit la echipa.

“La Dinamo am cazut intr-un moment foarte prost, intr-un razboi care nu era al meu, acei oameni care m-au contestat au dorit ca eu sa nu am rezultate la Dinamo. N-am inteles de ce, nu meritam sa fiu tratat la modul in care am fost tratat”’, a declarat Neagoe pentru Fanatik.

In varsta de 53 ani, Eugen Neagoe o pregateste in prezent pe Astra Giurgiu, formatie pe care a preluat-o la 11 noiembrie 2020.

Anterior, Neagoe mai pregatise pe Hermannstadt intre 2 octombrie si 30 decembrie 2019 dupa episodul nefericit de la Dinamo.

Bilantul lui Neagoe la Astra este unul pozitiv, cu 10 victorii, 7 remize si doar 3 infrangeri, golaveraj 35-21.

Astra a revenit cu sanse reale in lupta pentru playoff cu Neagoe pe banca.



Eugen Neagoe n-a uitat experienta de la Dinamo: “Nu meritam sa fiu tratat asa”