Astra Giurgiu

Sumudica, ars la buzunar de sarbatori. Plateste pentru declaratiile ostile patronului

Iesirea lui Marius Sumudica la adresa patronului Ioan Niculae dupa meciul cu AS Roma nu a fost trecuta cu vederea de miliardarul din fruntea Astrei Giurgiu.

Ramas la echipa dupa ce a refuzat sa mai semneze cu turcii de la Gaziantep ca urmare a climatului social instabil din Turcia, Sumudica se vede nevoit sa plateasca o amenda uriasa.

Amenda de 40.000 de euro dictata de conducerea clubului Astra in urma unui referat de ordin interior. Cu alte cuvinte, lui Sumudica i se va lua un sfert din contract.

Motivul

Conducerea campioanei motiveaza amendarea lui Sumudica pentru scandarile pe care acesta le-a facut impotriva rivalei Steaua in vestiar dupa meciul cu Roma si calificarea echipei Astra in primavara europeana a Europa League.

Lui Sumudica i se mai reproseaza ca ar fi minimalizat rolul jucatorilor in obtinerea performantelor europene prin afirmatia "am adus Astrei 15 milioane de euro in acest sezon".

Mai mult decat atat, conducerea clubului din Giurgiu considera ca un rol in obtinerea calificarii in primavara europeana apartine celor de la Viktoria Plzen, echipa care a revenit de la 0-2 cu un om mai putin si a invins Austria Viena in ultima etapa, trimitand astfel pe Astra in saisprezecimi.

Atac la Niculae

Sigur ca-si va incheia conturile cu Astra dupa meciul cu Roma, Sumudica si-a dat drumul la gura si a lansat un atac dur la adresa patronului Ioan Niculae.

"Nu ma mai convinge nimic sa raman. Lipsa de respect ma face sa ma opresc. M-au deranjat toate transferurile care s-au facut, m-a deranjat ca am fost lasati de izbeliste. La acest club este lipsa de respect crasa la acest club. Astra pentru mine este un capitol inchis. Nu vreau sa discut cu patronul, este prea mare pentru mine, nu vrea sa aiba dialog", spunea Sumudica la adresa lui Ioan Niculae dupa meciul cu Roma.

Ramane sa-si incheie contractul

Cum trecerea la Gaziantep a picat, Sumudica a ramas la Astra calificand echipa in sferturile Cupei Romaniei, dupa care a incheiat anul in Liga 1 la un punct in urma ultimei echipe aflata pe loc de playoff.

"Pentru mine urmeaza inca patru luni. Sa vedem daca vor fi cu bucurie, cu tristete. Ma gandesc la dubla cu Genk, sa-mi duc contractul la bun sfarsit", a spus acesta dupa meciul cu Gaz Metan Medias, ultimul din 2016 pentru Astra.



Sumudica, ars la buzunar de sarbatori. Plateste pentru declaratiile ostile patronului