EURO2016

Suedia-Belgia, meci de totul sau nimic pentru echipa lui Ibrahimovic (22:00)

Cu un singur punct in Grupa E, Suedia isi va juca viitorul la EURO 2016 contra Belgiei, o echipa pe care nu a mai invins-o din 1961.

Partida de miercuri seara (22:00) ar putea fi ultima pentru Zlatan Ibrahimovic la nationala Suediei, acesta anuntand cu o zi in urma ca EURO 2016 va fi ultimul sau turneu major la care participa.

De asemenea, selectionerul Erik Hamren a anuntat ca-si va depune mandatul dupa turneul din Franta, dupa ce Suedia nu a trimis nici macar un singur sut pe poarta in primele doua meciuri (1-1 cu Irlanda si 0-1 cu Italia).

Belgia e pe cai mari dupa victoria obtinuta in fata Irlandei, scor 3-0, un succes care a readus pe linia de plutire formatia lui Marc Wilmots dupa infrangerea cu Italia din debut (0-2).

Belgia si Suedia au jucat ultima oara la EURO 2000, cand gazdele competitiei de atunci s-au impus cu 2-1 in faza grupelor.

In total, pana acum Suedia si Belgia s-au intalnit de 14 ori, iar belgienii au castigat mai multe meciuri (7-5). Suedezii au marcat insa cele mai multe goluri (30-22).

Echipele probabile

Belgia: Courtois; Meunier, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen; Witsel, Nainggolan; Mertens, De Bruyne, Hazard; Lukaku.

Suedia: Isaksson; Lindelof, Johansson, Granqvist, Olsson; Larsson, Ekdal, Kallstrom, Forsberg; Berg, Ibrahimovic.



Suedia-Belgia, meci de totul sau nimic pentru echipa lui Ibrahimovic (22:00)