EURO2016

Stancu: “Puteam sa castigam cu Franta. Calificarea se joaca”

Bogdan Stancu a ratat doua mari ocazii contra Frantei inainte de a inscrie golul nostru din lovitura de la 11 metri. “Motanul” crede ca Romania ar fi putut chiar castiga cu ceva sansa si ca in continuare calificarea nu este periclitata.

“Stiam ca intalnim o echipa foarte buna, cu jucatori de clasa. Ne-am creat si noi ocaziile noastre. Chiar daca am pierdut, jocul aratat ne da incredere pentru meciurile urmatoare. Mi-as fi dorit sa marchez, dar nu a vrut mingea sa intre in poarta. Mai sunt doua meciuri de jucat si n-am pierdut calificarea. Putem face doua jocuri bune”, a declarat Stancu la Dolce Sport.

“Aici se joaca fotbalul adevarat, 80.000 de oameni in tribuna, ce poate fi mai frumos? Nu ne-a speriat Franta si am incercat sa dam totul pe teren. Cu putin noroc si cu putin mai multa atentie cred ca puteam sa castigam”, a adaugat Stancu.

Sapunaru

“Trebuie sa fim suparati ca n-am terminat la egalitate. Noi ca echipa am facut un meci bun. Am avut doua ocazii mari, dupa care am primit un gol de la Payet. Cred ca meritam mai mult, Romania ridicandu-se la nivelul Frantei. Speram ca la urmatorul meci sa ne prezentam la fel pentru ca Romania merita sa aiba echipa calificata”, a spus si Sapunaru.

Romania a pierdut meciul cu Franta, cu 1-2, dupa o executie de exceptie a lui Dimitri Payet in minutul 89.



Stancu: “Puteam sa castigam cu Franta. Calificarea se joaca”