EURO2016

Selectionerul Elvetiei incearca sa ne arunce o fumigena: "Romania e favorita la locul doi"

Vladimir Petkovic este un tehnician uns cu toate alifiile, iar inaintea meciului cu Romania de miercuri (ora 19:00) acesta incearca sa puna presiune pe echipa noastra.

Elvetia a obtinut trei puncte dupa 1-0 cu Albania, meci in care au ratat mai multe ocazii mari si in care puteau primi de asemenea gol pe final la o faza de unu la unu ratata de Ghasi.

In actuala configuratie a clasamentului, Romania este obligata sa invinga Elvetia in meciul direct pentru a spera la locul doi, insa Petkovic insista ca echipa noastra este favorita. Speram sa aiba dreptate pana la capat si dupa meciul de la Paris sa avem motive de bucurie.

"Franta nu a avut un meci usor cu Romania. Noi am avut nevoie de portarul nostru pentru a castiga meciul cu Albania. Trebuia sa inchidem mai devreme meciul. Romania din punctul meu de vedere e favorita pentru locul doi. Noi suntem outsideri. Trebuie sa ne bucuram de acest moment. Noi speram sa inchidem ecuatia calificarii dupa meciul cu Romania", a spus Petkovici pentru Dolce Sport.

Romania are de luat si o revansa istorica in fata Elvetiei, echipa care ne invingea cu 4-1 la Detroit in urma cu 22 de ani la Cupa Mondiala din Statele Unite. Anghel Iordanescu se afla si atunci pe banca tehnica a nationalei noastre.



Selectionerul Elvetiei incearca sa ne arunce o fumigena: "Romania e favorita la locul doi"