EURO2016

Remiza de catifea intre Franta si Elvetia. Ambele merg in optimile

Franta si Elvetia nu s-au omorat cu firea in meciul direct de la Lille si au obtinut la final calificarea in optimile de finala dupa un 0-0 pe care nu-l va tine nimeni minte.

Francezii au ratat cele mai clare ocazii de gol in prima repriza prin Paul Pogba, jucatorul lui Juventus care a trimis si in bara cu un sut spectaculos din afara careului.

Tot el il intinsese pe portarul Sommer cu un sut care cauta coltul lung (min.14), dupa ce doua minuge mai devreme il obligase pe aparatorul buturilor elvetiene sa respinga peste poarta.

In partea secunda cele doua echipei au redus motoarele si au jucat la asteptare, singurul care a dinamizat jocul fiind Payet, jucator intrat in locul lui Coman.

Jucatorul care a ingropat Romania in meciul de deschidere a avut cea mai mare ocazie a partii a doua cu un sut care a trecut pe langa poarta.

Franta, cu 7 puncte, castiga Grupa A fara sa impresioneze, iar Elvetia merge in optimi de pe locul doi, cu cinci puncte.Remiza de catifea intre Franta si Elvetia. Ambele merg in optimile