EURO2016

Iordanescu se teme de Albania: "Este o grupa dificila"

Selectionerul Anghel Iordanescu a declarat dupa tragerea la sorti a grupelor turneului final EURO 2016 ca pentru Romania va fi dificil cu Franta, Elvetia si Albania. Acesta a subliniat ca meciul cu Albania va fi unul extrem de important.

“Pentru noi este o premiera. Romania niciodata n-a mai deschis o competitie la un asemenea nivel, dar in acelasi timp n-as putea sa spun ca e o grupa facila pentru noi. Franta este campioana mondiala si europeana, Elvetia este una dintre cele mai bune echipe de pe locul doi. Este o grupa dificila”, a spus Iordanescu la Dolce Sport.

“Eu cred ca trebuie sa tratam meciul cu Albania extrem de serios pentru ca a progresta enorm. Este o echipa foarte buna, vine pentru prima oara in istorie la un Campionat European si are jucatori care evolueaza in Franta si Italia. Trebuie sa avem grija sa tratam Albania precum Franta sau Elvetia”, a completat Iordanescu.

Romania a fost repartizata in Grupa A, alaturi de Franta, Elvetia si Albania. Primul meci pentru tricolori va fi si meciul de deschidere al turneului final contra Frantei pe 10 iunie pe Stade de France de la ora 22:00.



Iordanescu se teme de Albania: "Este o grupa dificila"